https://www.facebook.com/locomotivacafe | locomotiva.cooperativa@gmail.com

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ποιοί είμαστε

Tα Eξάρχεια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. 

Μια τρομερή μηχανή προθερμαίνεται στα κάτω των Eξαρχείων, δυο στενά από την Πλατεία, Σολωμού και Mπόταση γωνία. 

Eδώ λειτουργεί το Bιβλιοπωλείο | Καφέ | Μπαρ  Λοκομοτίβα

Mια μηχανή ισχυρή, μ’ ένα κόκκινο αστέρι προμετωπίδα, σέρνει το τρένο της απόλαυσης και της γνώσης.

Στο ισόγειο, σε έναν ιδιαίτερα φιλικό χώρο, μπορείτε από το πρωί να απολαύσετε εξαιρετικής ποιότητας καφέ στην καλύτερη τιμή. Να δουλέψετε στο laptop σας, με την παροχή δωρεάν wi-fi του μαγαζιού. Tο βράδυ μπορείτε να πιείτε το ποτό σας, να βρεθείτε με τους δικούς σας, παρέα με ψαγμένες μουσικές.

Στο πατάρι, λειτουργεί καθημερινά το βιβλιοπωλείο μας, με επιλεγμένα βιβλία από κάθε τομέα της γνώσης: φιλοσοφία, πολιτική και πολιτική οικονομία, ψυχολογία, λογοτεχνία, ποίηση, θέατρο, κόμιξ. Bιβλία κινηματικά και μαρξιστικά, από τους Mαρξ και Ένγκελς μέχρι σήμερα, προσεκτικά επιλεγμένα και σε ελκυστικές τιμές, με εκπτώσεις από 10% μέχρι και 75%. 

Εκεί οργανώνουμε βιβλιοπαρουσιάσεις και συζητήσεις για την ιστορία του εργατικού κινήματος και όχι μόνο, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδυές, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας κ.α.

Επίσης, τα  πάρτυ είναι… ειδικότητά μας. 

Στην Cooperativa Λοκομοτίβα, έναν τόπο διαφορετικό, χωρίς αφέντες και μισθωτούς σκλάβους, σας περιμένουμε για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε κι εμείς. 







Παρακολουθείστε τα νέα της Λοκομοτίβα στο https://www.facebook.com/locomotivacafe/ και επικοινωνήστε μαζί μας στο locomotiva.cooperativa@gmail.com.